Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2014

Detik Akhirku Di Samone (31 Oktober 2014)

Imej
Play lagu Memori Tercipta nyanyian Shila Amzah.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
Welcome November. Happy November. Dah masuk bulan November nilah agak cuak dan serabut sedikit sebab dah semakin dekat atau sudah masuk ke medan Sijil Pelajaran Malaysia, sebuah peperiksaan penentu masa depan semua orang yang berada di dalam Malaysia ni. Walaupun SPM dan cuak dalam hati, aku tak tahulah kenapa aku selamba je online update lagi enn. Tak apa, as a release tension activity ni.
Baiklah, kali ini aku ingin menceritakan tentang moments yang menarik yang berlaku pada 31 Oktober 2014. Boleh dikatakan hari itu merupakan hari terakhir bagi zaman persekolahan akulah sebab kali itulah kali terakhir aku menikmati perhimpunan, menikmati kelas dan sebagainya sebab lepas ni aku akan bertempur dalam dewan pula. Time 31 Oktober tu, berlaku Majlis Restu Ilmu dan pelbagai lagi yang aku rasa boleh buat aku leleh kalau aku ingat balik. Huuuu. Baiklah, biarlah gambar yang berbicara, ya tak?
[Thanks a lot…