Rezeki Terpotong... parodi ASPM

Parodi dari AmirulASPM
Sebuah lagu yang digubah mengenai masyarakat

KUALA LUMPUR, 9 DISEMBER 2012 - Setelah lama mendiamkan diri dalam arena men'jahanam'kan lagi, kini Amirul Syafiq Putera Muslimin telah me'release'kan tension dengan me'release'kan sebuah lagu parodi daripada nyanyian asal iaitu Cinta Teragung tapi digubah sedikit menjadi Rezeki Terpotong.



"Rezeki Terpotong merupakan kisah yang saya ambil daripada masyarakat sekitar dan meggubahnya setelah saya merasakan Cinta Teragung liriknya ada yang sedikit menyimpang ke arah cerita saya (pada pandangan saya)." kata penyanyi(lah kononnya suara sedap), Amirul Syafiq.

Menurutnya lagi, Rezeki Terpotong mengisahkan tentang seorang individu yang terpaksa melupakan undangan perkahwinan yang diterimanya lantaran sibuk dengan kerja. Ha, bermulalah sebuah cerita yang nak dijadikan cerita...

"Apa-apapun, nantikanlah ya..." kata Amirul lagi mengakhiri buletin.

Kelab ASPM Siber akan menjadi laman rasmi untuk mempromosikan lagu ini (padahal lagu ni tak hit mana pun...).

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

[LIRIK] Isra' Mikraj - Nasyid SAMMPS 2014

Majlis Konvokesyen Sekolah Rendah Islam & Tadika Islam Darul Thulab Kali ke-19 #Konvo19SRIDT

Majlis Anugerah Kecemerlangan dan Graduasi SAMMPS 2014