Tindakan Terkini Kelab ASPM Siber

Tindakan terkini Kelab ASPM Siber
Beberapa elemen dalam Kelab ASPM Siber dibuang bagi meningkatkan kualiti perkhidmatan

INTERNET, 25 FEBRUARI 2012 - Pentadbir Kelab ASPM Siber, Amirul Syafiq Putera Muslimin telah melakukan sedikit pengemaskinian bagi mengelakkan Kelab ASPM Siber melembapkan paparan secara penuh. "Saya merasakan bahawa Kelab ASPM Siber apabila kita buka laman webnya terasa lambat oleh kod HTML atau sebagainya. Jadi, saya telah memadamkan filem-filem berHTMLkan YouTube, halaman Kaki Pawagam ASPM dan beberapa status yang diyakini tiada fungsi (orang nak baca) untuk menambah kualiti perkhidmatan." katanya baru-baru ini di Kelab ASPM Siber.

"Setelah menambah kod HTML agar orang lain tidak membenarkan menciplak hasil karya saya, barulah rasa aman." tambahnya lagi.

Kelab ASPM Siber akan melakukan transformasi bermula 9 Mac 2012 sempena cuti sekolah slama seminggu dan akan melakukan pengubahsuaian dari segi reka letak dan templat serta beberapa kod yang lain yang tidak dipastikan kerana masih lagi dalam rancangan. Dan berkemungkinan, blog ini akan ditutup sementara untuk membuat suprise (gaya cakap macam Eric Leong sikit).

Jadi, kepada semua pembaca diharap dapat memberikan kerjasama dan cadangan,ya? Dialu-alukan!
  

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

[LIRIK] Isra' Mikraj - Nasyid SAMMPS 2014

#CatatanFB: Random Seorang Penegur

Majlis Anugerah Kecemerlangan dan Graduasi SAMMPS 2014