Hotel Gangster - Permulaan Pertama

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Alhamdulillah, sedar tak sedar, esok aku pun dah balik. Confirm sesak kat Batu Caves tu nanti, ya tak?
Baiklah, hari ni aku nak siarkan sebuah trailer berkenaan filem pendek yang aku buat. Ha, jangan terkejut. Tak semestinya David Teo, Ahmad Idham je buat. Aku pun follow their step la juga! InsyaAllah, filemnya akan disiarkan pada bulan Mac 2012 disebabkan masalah teknikal dari segi audio dan visualnya yang diedit sedikit dan performance serta jalan cerita yang digarap. Apa-apapun, nak tahu best ke tidak, tengoklah dulu trailernya!

Ulasan

Catatan Popular